p a t r i c i a   g o r t e r
Coaching
 

Als het soms allemaal even teveel wordt, en je de draad in je leven bent kwijtgeraakt, dan kan een 1 op 1 sessie heel fijn voor je zijn en goed dóórwerken. We kijken specifiek naar wat er NU in jou gaande is en wat jij nodig hebt om weer de regie in eigen handen te nemen. Waar is het voor? Hoe kan je die rust, liefde en vertrouwen in jezelf weer hervinden?

 

Ik geef privé coaching en relatiecoaching op maat, waarbij het Choose Again Zes Stappenproces de rode draad is. Andere coachingsvormen kunnen ook ingewoven worden. We nemen eerst een keer vrijblijvend telefonisch contact op en daarna maken we een afspraak. Tijdens de eerste kennismaking bepalen we samen hoe een coaching traject eruit ziet, als je een aantal keer wilt komen.

Afspraken kunnen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag gemaakt worden. Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Locaties waar ik coaching geef:  Zutphen en Tubbergen
De kosten voor een privésessie zijn 85,00 euro.

De kosten voor een relatiesessie zijn 150,00 euro.

Zie CONTACT

 

NIEUW! Online Coaching

Sinds maart 2020 is het mogelijk ook via Zoom éen of meerdere coachings sessies 1 op 1 live online af te spreken.Voorafgaand nemen we eerst telefonisch contact op en maken daarna een afspraak. Online-sessie kunnen flexibel ingepland worden, overdag en 's avonds. De sessie duurt ongeveer ongeveer 1,5 uur.

 

De kosten voor een privésessie zijn 55,00 euro.

De kosten voor een relatiesessie zijn 85,00 euro.

Zie CONTACT. 

 

Jij bent de auteur van je ervaringen. En de ervaringen zijn het resultaat van je keuzes. Je maakt die keuzes gebaseerd op je eigen 'verzonnen verhaal' toen je een kind was.  Diederik Wolsak