p a t r i c i a   g o r t e r

Testimonials

26-11-2019. Na het weekend nov 2019.

Patricia, je hebt een geweldig weekend neergezet. Ja samen met ons ook. Het zes stappenproces is nu dieper in mij ingedaald. Ik wil nu ook graag door merk ik. Ik noem het mijn schrobmachine! Enfin ik hoop van harte dat je terug kijkt op een super geslaagd weekend.

Trudy

27-11-2019.  Na het weekend nov 2019. Het was een fantastisch weekend, een liefdevol warm bad waarin we konden opschonen... en dat is inderdaad volop gebeurd. Het begint steeds lichter te worden en ik ben pas 3 mnd bezig. Zo blij dat ik Diederik Wolsak's methode “Choose again” heb leren kennen. En Patricia je doet het fantastisch, ook samen met Nieke.

Renée

 

28-11-2019.  Na het weekend nov 2019.

Hallo Patricia. Ik wil je bedanken en Nieke natuurlijk ook voor het fijne weekend.Het was voor mij een hele ervaring, het voelde goed. Er was warmte en liefde. Heel intens. Voor mij een nieuw begin. Ik ben er erg blij mee, een opening. Dank hiervoor.

Lieve groet. Irma

 

7-12-2019

Na 2 privé coachings. Het is echt een wonder hoe deze sessies iets “gedaan” hebben.

Binnen een uur thuis kon ik in vrede mij opgeven voor de familiebijeenkomst. Onvoorstelbaar was dit eerst. Een nieuwe glans gaat door mij heen. Ja het woord valt nu binnen. Gereset! Dat is wat er gebeurd is. En jij bent fantastisch. Een aards woord, jij ” beschikt” over innerlijke ruimte en “opereert” met een heldere en wijze precisie en dat zo liefdevol.

Trudy

12-12-2019
Na een Cirkel. Blij en opgelucht voel ik me, vredig en dankbaar.
Ik hoef niet meer bang te zijn, heb er zo lang in geloofd.
Het voelt goed om naar binnen te gaan en te voelen dat ik liefde ben.
Het was erg waardevol en ik voelde veel liefde.
Mag ik jou hiervoor danken?
 

10-12-2019

Na 3 maanden. In September 2019 was ik bij de lezing van Diederik Wolsak, de grondlegger van Choose Again en de Zes stappen naar Vrijheid. Deze man, met een zeer heftig verleden, zat daar zo rustig, zo ongestoord in Vrede en vanuit Liefde te vertellen over onze 'valse identiteit', dat we niet zijn wie we denken te zijn, maar dat we Oneindige (Goddelijke of universele) Liefde zijn. En hij meende wat hij zei, hij voelde en leefde het, dat was zo duidelijk voelbaar. Dit smaakte naar meer.Ter plekke ontmoette ik Patricia die Diederik's methode in Nederland vormgeeft. En in een oogopslag voelde ik: dit wil ik ook, hoe spannend ik het ook vind.

 

Nu 3 maanden verder, ga ik trouw elke maand naar Zutphen om in de Choose Again Cirkel mijn oude, pijnlijke overtuigingen die ik over mezelf heb gemaakt en mijn leven lang ben gaan geloven, los te laten. Pijnlijke overtuigingen als 'ik ben niet goed genoeg, ik verdien geen geluk, ik moet het alleen doen, ik ben niet geliefd' blijken na de Zes Stappen dan echt onwaar te zijn, verzonnen en zo niet kloppend.

Langzaamaan begint het licht door te schijnen, door mijn donkere ego-wolken, kan ik glimpjes voelen van die oneindige liefde. En telkens weer kan ik de Zes Stappen toepassen als er zich irritaties, boosheid, verdrietige momenten voordoen. Het moment en de dag voelen dan zoveel beter, lichter, liefdevoller, blijer.

 

Ik ben zo dankbaar Patricia dat jij deze wijsheid van Diederik, vanuit jouw eigen levenservaringen kan doorgeven aan ons, aan mij. Deze methode is wat mij betreft van onschatbare waarde.

De maandelijkse cirkel avonden en zeker ook het fantastische weekend in Tubbergen voelen voor mij als een liefdevol, warm bad waarin ik kan opschonen. Het is van wezenlijk belang de motor draaiende te houden zodat ik thuis op elk willekeurig moment dat er triggers voorbij komen, ‘het werk’ kan doen. En wat dan eerst een groot pijnlijk en overweldigend probleem leek te zijn, verdwijnt als sneeuw voor de zon en verandert in een gevoel van Dankbaarheid en Zelfliefde.

Ik gun dit echt iedereen, gun het jezelf ook !

Renée 

29-11-2019. Na het weekend. De 6 stappen van Diederik Wolsak heb ik leren kennen door Patricia en veranderde mijn leven. Ik  heb al een aantal therapieën gevolgd en coaches gehad en daar veel inzichten gekregen.
Inzichten in waar mijn innerlijk kindpijnen zitten, hoe ze zijn ontstaan en welk gedrag hierdoor is ontstaan in het hier en nu. Maar om er mee te leren omgaan, en ze écht los te kunnen laten, was me tot nu toe nooit gelukt.  Bij alle 'methodes' die ik gevolgd heb, werd gezegd: geef het een plek; laat het los; leef in het nu, maar hoe dan?

Doordat ik nu de Zes Stappen van Diederik Wolsak aan het doen ben bij Patricia, heb ik eindelijk tools in handen dit ook wérkelijk te doen. Eindelijk leer ik hoe ik van pijn /angst bij Liefde kan komen. Maandelijks en soms tweemaandelijks ga ik naar Patricia waar we in de Cirkel onze triggers (vrijblijvend) inbrengen. Ik voel zelf of en wat ik in wil brengen en ga daar met Patricia of met éen van de andere groepsleden mee aan de slag. Het mooie van het werken in een groep is dat ik triggers/pijnen/angsten van anderen herken en tegelijk met die ander, in stilte, mee doe met haar/zijn proces.  Na een aantal avonden heb ik het aangedurfd een weekend te doen in Tubbergen. Dit was zo bijzonder…. Patricia weet samen met haar maatje Nieke een dusdanig veilig en warme sfeer te creëren dat ik in no time me thuis en op mijn gemak voelde. Daardoor durfde ik, en met mij 5 anderen, me te openen en mijn kwetsbaarheid te laten zien. Ook hier durfde ik zelf al vrij snel mijn triggers te benoemen en aan het werk te gaan met de Zes Stappen. Wat een bevrijdend gevoel is dat, telkens als ik voel van diepe oude pijn en verdriet in “no time” bij vergeving en Zelfliefde te komen. We hebben ontzettend veel gedaan en tegelijk was het een heerlijk relaxed weekend. Ontspanning, verbinding, bewustwording, bevrijding…. En last but not least de heerlijk maaltijden van Nieke én dat allemaal op een prachtige locatie !

Ik ben zo blij dat ik met deze Zes Stappen methode geen diepe dalen of depri buien meer hoef te voelen. Maar nu een relatief eenvoudige methode heb gevonden die ik telkens, ook thuis, met iedere trigger, irritatie, boosheid, verdrietige of angstige situatie kan toepassen. En het werkt!!! Ik voel me lichter en het levenspad wordt steeds beter begaanbaar. Aanrader voor iedereen die zichzelf wil bevrijden en een gelukkiger en vrijer leven voor zichzelf wil creëren .
RV