p a t r i c i a   g o r t e r

Choose Again Zes Stappenproces

Tijdens onze kinderjaren leren we van alles over onszelf en de wereld. Deze ervaringen en gedachten zetten we om in een set positieve en een set negatieve overtuigingen over onszelf, het ‘verhaal’ wat wij kiezen hoe we naar de wereld kijken. Ook al zijn we allang geen kind meer, de kijk vanuit het ‘belemmerende verhaal’ op onszelf en ons leven brengt ons keer op keer in moeilijkheden en conflicten. Triggers (grote of kleine gebeurtenissen waar je sterk emotioneel op reageert) in het heden hebben daarmee te maken. Ben je bereid de boodschap van negatieve overtuigingen -verborgen in de triggers- de 'onzin' die je nog steeds lijkt te geloven, effectief te onderzoeken? In het Zes Stappenproces ontrafel je het oude verhaal, wat je veel gaat opleveren! Je maakt je los van wat je gelooft over jezelf. Je verbindt je opnieuw met je authentieke bron, jij wordt de ware regisseur van jouw leven. Kies opnieuw! Lees meer..

In de Zes Stappen, ontwikkeld door Diederik Wolsak, word je begeleid dit innerlijk proces te ervaren en toe te passen. Je wordt aangemoedigd het zelf te gaan doen als je triggers voelt. Het veelvuldig ervaren in een coaching traject, weekend of Cirkel is zeer aan te raden, zodat het 'oude onzin verhaal' steeds minder op de voorgrond treedt en je zelf kunt bepalen welk verhaal de waarheid is. 

Zie AANBOD , CIRKELS en WEEKENDS

Moeilijkheden triggeren al je irritaties en brengen oude patronen naar boven. Dan is het moment van de waarheid aangebroken. Je hebt nu de keuze aan je valse oude patronen vast te houden of bij je ongemakkelijke gevoelens te blijven en deze te gebruiken om jezelf te transformeren. Pema Chodron