p a t r i c i a   g o r t e r
Weekend Workshops Tubbergen
 
Vrijdag 3 april - zondag 5 april  
GEANNULEERD, WORDT OPNIEUW AANGEBODEN NAJAAR 2020

 

Thema: IDENTITEIT

'We hebben de keus uit twee identiteiten: het buitenste masker wat onze waarheid lijkt te zijn, en onze verborgen, innerlijke identiteit, wat ons eigenlijk niets lijkt te zeggen, maar die zichzelf eeuwig aan de waarheid geeft in wie hij bestaat'- Thomas Merton

 

Wie ben ik?

Wie denk ik dat ik ben?

Wie of wat ben ik werkelijk?

 

Regelmatig hoor ik iemand zeggen:

Ik ben op zoek naar wie ik ben.

Ik wil meer mijzelf zijn.

Ik verlang thuis te komen in mijzelf.

 

Wat is dat dan: zoeken, mezelf zijn..

Hoe voelt dat en hoe doe ik dat "thuiskomen in mijzelf". En wat houdt mijzelf tegen om werkelijk thuis te komen in mijn Ware Identiteit. Mijn Bron, mijn Liefdeskern, mijn Zelf.

 

Om onze ware identiteit te ontdekken, dienen we eerst te onderzoeken hoe onze zelfgemaakte identiteit er uitziet en ervaren. Hoezeer we dit van waarde achten en bovenalles verdedigen. Hoe we zelfs verslaafd zijn geworden aan de gevoelens voortkomend uit deze zelf-gekozen identiteit. En wat we bovendien van onze zelfgekozen identiteit weerspiegeld zien in anderen. Door dit allemaal te herkennen en toe te laten, kunnen we het liefdevol en mild gaan loslaten. Om vervolgens te voelen dat de enige identiteit die er altijd is en nooit is veranderd, ons Ware Zelf is.

 

Zie CONTACT. 

Vrijdag 22 mei - zondag 25 mei VROUWEN WEEKEND GEANNULEERD WORDT OPNIEUW AANGEBODEN NAJAAR 2020

Thema: VERBINDEN EN VRIJ ZIJN                                 De essentie van het bestaan is liefde in verbinding én vrij zijn. Dit zijn thema’s waar we allemaal in meer of mindere mate mee te maken hebben ons leven. Wat als we de weg daarin een beetje zijn kwijtgeraakt en we niet zo goed weten hoe dat voelt: verbinden met mijzelf, met liefde en vrij-zijn.

Ik kan me soms leeg, alleen en angstig voelen. Of boos, opstandig en oordelend. En ergens snap ik wel dat dít het niet is, maar wat dan wel? Hoe kan ik me verbinden met mij mijzelf, én in vrijheid leven met alles wat het leven te bieden heeft, in plaats vanuit de beperkingen? Hoe kan ik me verbinden met een ander, mijn familie, (werk)relaties én vrij blijven van oordelen, claims leggen of mijzelf verliezen?

Zie CONTACT. 

ALGEMEEN  WEEKENDS
In het weekend kan je even helemaal loskomen van je dagelijks leven. Er is veel aandacht voor persoonlijke begeleiding, verdiepend werken met het Zes Stappenproces en andere werkvormen. Je gaat ervaren wat je welke overtuigingen je nog vasthoudt en hoe het voelt als je je verbindt met wie je werkelijk bent. 
Verder laat je je heerlijk verwennen met rust, muziek, stiltewandelingen in het mooie bosrijke Twente, eenvoudige yoga, ademhalingsoefeningen en heerlijke gezonde vegetarische maaltijden.
 

Van vrijdag 17.00 tot en met zondagmiddag 17.00 uur. De groepsgrootte is 6 tot 12 personen.

De kosten zijn  350,00 euro per persoon. Inclusief 2 overnachtingen, alle maaltijden en het workshopmateriaal. Bij voldoende aanmeldingen gaat het weekend door.

Begeleiding: Patricia Gorter en Nieke Coenen

 

LOCATIE

Landgoed Baasdam in Tubbergen is een kleinschalig familielandgoed, waar rust, ruimte en natuur de drie peilers zijn. De accommodaties liggen geheel privé, omgeven door bossen, wallen en uitgestrekte landerijen.

www.baasdam.nl