p a t r i c i a   g o r t e r
Weekend Workshops Tubbergen
 

Vrijdag 3 april - zondag 5 april

Verbinden en vrij-zijn: speciaal voor vrouwen.

 

Vrijdag 22 mei - zondag 25 mei 

Verbinden en vrij-zijn

 

VERBINDEN EN VRIJ-ZIJN

De essentie van het bestaan is liefde in verbinding én vrij zijn. Dit zijn thema’s waar we allemaal in meer of mindere mate mee te maken hebben ons leven. Wat als we de weg daarin een beetje zijn kwijtgeraakt en we niet zo goed weten hoe dat voelt: verbinden met mijzelf, met liefde en vrij-zijn.

Ik kan me soms leeg, alleen en angstig voelen. Of boos, opstandig en oordelend. En ergens snap ik wel dat dít het niet is, maar wat dan wel? Hoe kan ik me verbinden met mij mijzelf, én in vrijheid leven met alles wat het leven te bieden heeft, in plaats vanuit de beperkingen? Hoe kan ik me verbinden met een ander, mijn familie, (werk)relaties én vrij blijven van oordelen, claims leggen of mijzelf verliezen?

 

In het weekend gaan we verdiepend met het Zes Stappenproces werken, en de blokkades voor de aanwezigheid van liefde ontdekken: de onzinnige gedachten en overtuigingen die ik nog steeds geloof. Door mijzelf te bevrijden van deze belemmerende patronen krijg ik ruimte liefde te voelen en de verbinding met mijzelf te herstellen. Zodat ik vrij en voluit het leven kan léven!

 

Zie AANBOD en CONTACT. 

 

Landgoed Baasdam in Tubbergen is een kleinschalig familielandgoed, waar rust, ruimte en natuur de drie peilers zijn. De accommodaties liggen geheel privé, omgeven door bossen, wallen en uitgestrekte landerijen.

www.baasdam.nl