p a t r i c i a   g o r t e r

Patricia Gorter,

Innersource coach en facilitator

 

Ik ben er eindelijk achter dat mijn denken zelf de oorzaak van mijn jarenlange stress is. En ik het ben die steeds opnieuw kan kiezen mijn denken te veranderen en oude blokkades op te ruimen. Die nieuwe ruimte in mij, waarin ik mij zoveel lichter, vrijer en helderder ben gaan voelen is fantastisch. Mijn leven is echt veranderd én ik moet alert blijven om de Zes Stappen te blijven doen!

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als interieurarchitect Ik heb vele mooie projecten mogen maken om de leefwereld in de huizen van anderen te verbeteren. De binnenwereld ontwerpen met duurzame en uitgebalanceerde elementen, dat vind ik nog steeds prachtig. Nu doe ik dat óok op een andere manier. Ik heb mijn eigen binnenwereld eerst eens goed onderzocht. Die leefwereld kon anders, beter, liefdevoller, gelukkiger. Dat proces doe ik niet alleen voor mezelf maar daarin kan ik nu ook anderen faciliteren, om die binnenwerelden mooier en schoner te maken. Als je het juiste gereedschap hebt, dan gaat dat lukken.

Mijn gereedschap vond ik gaandeweg tijdens reizen naar India voor yoga, in de stilte van een Ashram in Loenen, tijdens reizen naar verre landen en lezen in veel boeken. Ik volgde cursussen en opleidingen in o.a. Reiki, Familieopstellingen, NLP en Attitudinal Healing (Els Thissen). Gedurende een intensieve therapie leerde ik in mijn eigen basis thuiskomen. En toen ik begin 2017 met Choose Again en Diederik Wolsak's Zes Stappenproces in aanraking kwam, de workshops en trainingen ging volgen, viel alles op zijn plek. De wereld als klaslokaal is een geweldige ruimte om verder te leren en te onderwijzen hoe jij, en ik, weer terugkomen bij onze ware essentie. 

Ik ben als zelfstandige verbonden aan Choose Again Nederland (CAN), een platform voor de ontwikkeling van Choose Again in Nederland en Belgie. Choose Again Internationaal opereert vanuit Vancouver, Canada. Op www.choose-again.com vind je informatie over workshops in Les Labadous, Zuid-Frankrijk, het Healingcentre EL Cielo in Costa Rica en meer. Diederik Wolsak, de oprichter van Choose Again (jaren '90) en auteur van het boek "Choose Again Six Steps to Freedom" (2018) vind je op Facebook en op Youtube met lezingen en interviews. 

Ik ben als Interieurarchitect en Designer werkzaam vanuit mijn eigen bureau in Zutphen en doe interieur-, advies en verbouwingsopdrachten in binnen- en buitenland. www.patriciagorterinterieur.nl

TRAINING in El Cielo, Costa Rica, 4 weken juli-aug 2019                             
WORKSHOPS in Les Labadous Frankrijk, september 2017-2018-2019