Cirkels & Online

Een Cirkel is een veilige plek waarin je het Zes Stappenproces kunt ervaren. Het werken in een groep is zeer dienstbaar en ondersteunend aan je eigen innerlijke transformatieproces, omdat je niet de enige bent die met een ‘gekleurde bril’ naar de werkelijkheid kijkt. Je wordt in de verschillende stappen begeleid zodat je vanuit de ervaring een andere keus maakt voor ‘wie je bent’. Tegelijkertijd ‘werkt’ iedereen in de groep (innerlijk) mee tijdens een proces.

Door het regelmatig te oefenen in een Cirkel, leer je hoe je de Zes Stappen toepast in je leven. De kracht hiervan ligt in het herhaaldelijk blijven doen en discipline hebben! Zodat je iedere keer weer de triggers ‘vangt’ die jou aanzetten tot een onrustig of overstuur gevoel. Deze triggers ga je leren benutten voor dit innerlijk helings ‘werk’. En je gaat daadwerkelijk een andere ervaring krijgen: meer ruimte, vrijheid en rust in jezelf. De trigger is geen trigger meer en je kunt anders naar de situtie kijken en er vanuit een vrijheidsgevoel mee omgaan. I AM FREE.

Live
De Live Cirkels worden op locatie in Zutphen, Den Haag, Amsterdam/Kwadijk en Tubbergen gegeven. 

Online
Als je niet naar een Live Cirkel kunt gaan dan is het ook mogelijk om digitaal als groep ‘te verbinden’. We gebruiken een veilige omgeving met ZOOM, waarin we op verschillende manieren werken: met elkaar op het scherm of éen op éen tijdens de Zes Stappen. Alleen genodigenden ontvangen de ZOOM link. De ervaring tot nu toe is dat de innerlijke processen ook via online-begeleiding diep plaatsvinden.

Wat zijn de mogelijkheden om deel te nemen aan een Cirkel Live of Online?

Kennismaken en drop-in
Wil je een keer komen kennismaken en ervaren wat het Zes Stappenproces met je doet, dan ben je van harte welkom in iedere gewenste Cirkel Live of Online deel te nemen (als er plek is). Daarna kan je als drop-in meedoen (per keer besluiten of je mee wilt doen) of aan een serie deelnemen. Het kan zijn dat er een wachtlijst is.

Serie
Heb je een keer meegedaan en kennisgemaakt in een Cirkel, dan kan je besluiten om je aan een doorgaande groep te committeren, in een serie van Cirkels. Je plek is dan gereserveerd (je mag een keertje overslaan). Na de serie kan je opnieuw bekijken of je verder gaat met een volgende serie.

 

Hoe jij je leven ziet is afhankelijk van alle antwoorden op de vraag of je liefde of niet-liefde voelt, waardevol of waardeloos, waardig of onwaardig. Hoe dan ook: je schept een uiterlijke situatie die jouw mening over jezelf versterkt. ~ Paul Ferrini

Online Cirkels

Maandagochtend 9.30-12.00

maandag 5, 12, 19, 26 september
maandag 3, 10, 17, 24, 31 oktober
maandag  7, 14, 21, 28 november
maandag 5, 12, 19 december

Woensdagavond 19.00-21.30

woensdag 7, 14, 21, 28 september
woensdag 12, 19, 26 oktober
woensdag 9, 16, 23, 40 november
woensdag 7, 14, 21 december

Live Cirkels Zutphen

Maandag 14.00-16.30

maandag 5 september
maandag 3 oktober
maandag 31 oktober
maandag 28 november
maandag 19 december

 

Live Cirkels Amsterdam/Kwadijk

Dinsdag 19.00-21.30

dinsdag 6 september
dinsdag 4 oktober
dinsdag 1 november
dinsdag 29 november

 

Live Cirkels den Haag

Zondag 14.00-16.30

zondag 9 oktober
zondag 27 november

Informatie

Wanneer: maandag, woensdag, zondag (zie tijden hierboven)

Kosten drop-in: €25
Kosten serie Live 4x: €100,00
Kosten serie Online 8x: €200,00
Kosten serie Online 10x: €235,00

Maximaal: 8 – 10 deelnemers

Aanmelden: patriciagorter@gmail.com

Annulering: graag niet later dan 48 uur van te voren afzeggen. Bij afzeggen binnen 48 uur blijft de betaalverplichting bestaan. Bij een reeds aangemelde serie blijft de keer dat je afzegt als tegoed staan voor een andere keer; met dien verstande dat je die inhaalkeer binnen 2 maanden opneemt na het afzeggen.

Bij deelname van 3 of minder personen gaan de LIVE Cirkels niet door. Je wordt hiervan uiterlijk 2 dagen van te voren op de hoogte gesteld. De ZOOM Cirkels gaan met minimaal 2 personen wel door.

 

Programma

Meditatie

Tekst lezen

Zes Stappen Cirkel, feedback

Zes Stappen theorie

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van mijn actuele aanbod, Cirkels en Workshops? Vul hier je gegevens in. 

Je hebt je succesvol ingeschreven!