Cirkels & Online

In de groepssessies, ook wel een Cirkel genoemd, werken we met de samensmeltende methodieken van het BrON-werk. Ieder veranderingsproces is individueel, echter is altijd gebaseerd op dezelfde principes en stappen in dit transformatiewerk.

Het werken in een groep is zeer dienstbaar en ondersteunend aan je eigen innerlijke proces, omdat je niet de enige bent die met een ‘gekleurde bril’, vanuit belemmerende patronen, naar de wereld en jezelf kijkt.
Je wordt in de verschillende stappen op een veilige en liefdevolle wijze begeleid zodat je vanuit deze nieuwe ervaring met jezelf een andere keus kunt maken om met moeilijke situaties en relaties om te gaan. Vooral in relatie met jezelf.
Tegelijkertijd ‘werkt’ iedereen in de groep (innerlijk) mee tijdens een proces (vrijblijvend).

Door het innerlijk proceswerk regelmatig te beoefenen, leer je dit ook werkelijk toe te passen in je dagelijks leven. Je kijk op jezelf en de wereld is niet meer vanuit de oude patronen maar vanuit een heldere, liefdevolle natuurlijke verbinding met jezelf. Je gaat gaat merken dat hierdoor relaties, privé en in je werk positief veranderen.

Live
De Live Cirkels worden op locatie in Amsterdam en Zutphen gegeven. Op aanvraag ook in Tubbergen.

Online
Als je niet naar een Live Cirkel kunt gaan dan is het ook mogelijk om digitaal als groep ‘te verbinden’. We gebruiken een veilige omgeving met ZOOM, waarin we op verschillende manieren werken: met elkaar op het scherm of éen op éen tijdens de Zes Stappen. Alleen genodigenden ontvangen de ZOOM link. De ervaring tot nu toe is dat de innerlijke processen ook via online-begeleiding diep plaatsvinden.

Wat zijn de mogelijkheden om deel te nemen aan een Cirkel Live of Online?

Een nieuwe ervaring
Ben je nog niet eerder in een Cirkel geweest, dan ben je uitgenodigd om het een keer te komen ervaren als ‘drop-in’. Het kan zijn dat er een wachtlijst is. Daarna kan je besluiten of je met een serie wilt meedoen.

Een doorgaande ervaring
Als je in een serie van 5x of 10x (met korting) meedoet, dan gaat deze doorgaande ervaring je nog meer vrede en vrijheid opleveren.  Na de serie kan je opnieuw bekijken of je verder gaat met een volgende serie.

 

Hoe jij je leven ziet is afhankelijk van alle antwoorden op de vraag of je liefde of niet-liefde voelt, waardevol of waardeloos, waardig of onwaardig. Hoe dan ook: je schept een uiterlijke situatie die jouw mening over jezelf versterkt. ~ Paul Ferrini

Online Cirkels

Maandagochtend 9.30-12.00
maandag 5, 12, 19, 26 juni
maandag 3, 10, juli. 
ZOMERSTOP
maandag 28 augustus
maandag 4, 11, 18 september
maandag 9, 16, 23, 30 oktober

Woensdagavond 19.00-21.30
ZOMERSTOP
Bij voldoende aanmeldingen start er weer een groep op woensdagavond 30 augustus en dan weer wekelijks.

 

Live Cirkels Amsterdam

Dinsdag 19.00-21.30
dinsdag 6 juni
dinsdag 4 juli
ZOMERSTOP
per september weer een maandelijkse LIVE groep, data volgen.

Informatie

Wanneer: maandag, dinsdag, woensdag

In 2023:
Kosten drop-in: €30,00
Kosten serie 5x Live en Online: €150,00
Kosten serie 10x Live en Online: € 285,00 (korting 15,00)
Maximaal: 8 – 10 deelnemers

Aanmelden: patriciagorter@gmail.com

ANNULERING
Annulering LIVE drop-in: bij afzeggen binnen 24 uur blijft de betaalverplichting bestaan.

Annulering binnen een LIVE serie per kalenderjaar: je kunt éénmalig een Cirkel overslaan bij een serie van 5x en twee keer binnen een serie van 10x, en deze een andere keer inhalen.

Annulering ONLINE drop-in: bij afzegging binnen 24 uur blijft de betaalverplichting bestaan.
Annulering binnen een ONLINE serie per kalenderjaar: je kunt éénmalig een Cirkel overslaan bij een serie van 5x en twee keer binnen een serie van 10x, en deze een andere keer inhalen.

Bij deelname van 3 of minder personen gaan de LIVE Cirkels niet door. De Online Cirkels gaan met minder dan 2 personen niet door. Je wordt hier uiterlijk 24 uur van te voren van op de hoogte gesteld.

 

Programma

Meditatie

Tekst lezen

Cirkel (sessies)

BrON-werk achtergrond informatie

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van mijn actuele aanbod, Cirkels en Workshops? Vul hier je gegevens in. 

Je hebt je succesvol ingeschreven!