Live & Online Coaching

Je bent welkom voor een persoonlijke coaching als je behoeft hebt aan een privé gesprek. We nemen alle tijd om te onderzoeken wat je vraag is en op te sporen waar je innerlijke blokkades vandaan komen. Zodat je gedachten weer helder worden en je de verbinding met jezelf weer terugvindt. Ik geef individuele coaching, in tweetallen en relatiecoaching, waarbij het Choose Again Zes Stappenproces de rode draad is in het coachingstraject.

We nemen eerst een keer vrijblijvend telefonisch contact op en daarna maken we een LIVE of ONLINE kennismakingsafspraak. Een coachingstraject neemt bij voorkeur 5 sessies in beslag, zodat je leert dat verandering van binnenuit komt en niet in de buitenwereld plaatsvindt. Dit kan zowel LIVE als ONLINE.

 

 

Nieuw: Fietscoaching

Voel je je ook zo gevangen in jezelf?
Kom je niet uit de spiraal van stress, vermoeidheid en slecht slapen?
Word je uitgewoond door steeds terugkerende sterke emoties?Kom in beweging, mentaal en fysiek.

Stap op je Moutainbike of Racefiets en fiets samen met mij de natuur in. Er gaat een wereld van anders kijken, voelen en bewegen voor je open wanneer je het Zes Stappen proces bewust met deze ‘route’ combineert. Innerlijke en uiterlijke beweging kunnen elkaar buitengewoon positief beïnvloeden.

We werken buiten (Corona-proof), op de fiets, stilstaand op een bospad, uitrustend op een bankje op de hei.  In de wijde omgeving van de Achterhoek en Twente, en eventueel kom ik naar jouw omgeving toe, met fiets en al. Voorop staat dat je ervaring met MTB en wielrennen hebt en we veilige – innerlijke en fysieke- routes nemen. Je bent van harte welkom om te leren het stuur weer (r)echt in eigen hand te nemen.

Gratis intakegesprek van 30 minuten: neem contact op!

Jij bent de auteur van je ervaringen. En de ervaringen zijn het resultaat van je keuzes. Je maakt die keuzes gebaseerd op je eigen ‘verzonnen verhaal’ toen je een kind was.
~ Diederik Wolsak

 We zijn zo graag in de vrije natuur, omdat de natuur geen oordeel over ons heeft.
~ Friedrich Nietzsche

Praktisch

Wanneer: op afspraak

Tijd: op afspraak

Duur: 1 tot 1,5 uur individueel; 2 uur samen.

Kosten individueel per uur: €90
Kosten individueel per 1,5 uur: €125 (€10 korting)
Kosten samen per 2 uur: €180

Locatie: Zutphen, Tubbergen of Online.

Aanmelden: patriciagorter@gmail.com

Bij annulering van een reeds gemaakt sessie-afspraak binnen 24 uur, worden de kosten in rekening gebracht.

Patricia Gorter