Dagworkshops en Jaarprogramma


Niets is wat het lijkt en alles begint in mij.

Deze Dagworkshop kan je volgen als je met Choose Again wilt kennismaken én als je nog meer het Zes Stappenproces in je leven wilt integreren.
We zoomen op deze dag wat dieper in op de achtergrond van Choose Again en je werkt aan je eigen issues. Door dit innerlijk transformatieproces toe te passen, ontdek je welke overtuigingen jouw nog steeds blokkeren, om ze dan met mildheid en compassie te transformeren. Je bent het waard jezelf 100% in je eigen waarde en licht te zien staan en je volledige potentie te laten stralen. 

Thema’s die bijvoorbeeld aan de orde kunnen komen zijn: verantwoording nemen en oordelen loslaten (Stap 2), (speciale) relaties, waarde en verbinden in vrijheid.

In het Jaarprogramma Choose Again, volg je vier weekends en vier van deze dagworkshops. Het is een persoonlijk ontwikkelingsjaar, waarbij je je committeert een jaar lang in een ‘op maat’ traject met jezelf op reis te gaan, precies vanaf het punt waar je bent. Zodat je zelf de regie weer in handen kunt hebben om een vrijer en gelukkiger leven te leiden, op alle fronten. En je hoeft dit niet alleen te doen, je wandelt samen met elkaar een eindje op weg. Het Choose Again Zes Stappenproces is als ‘tool’ de rode draad in je innerlijke transformatieproces. Zie ook de pagina Weekends en Jaarprogramma.

Voor meer specifieke informatie over het Jaarprogramma kan je het beste even per email contact opnemen en de brochure aanvragen met het volledige programma: patriciagorter@gmail.com.

Werkvorm
Je ‘doet’ deze dag niet alleen. Het werken in een groep is een mooie manier om nieuwe of diepere inzichten op te doen en dit met elkaar te delen. We leren en onderwijzen met elkaar in groepsverband in de ‘Cirkel’. Het proceswerk doe je in de Cirkel 1-op-1 onder begeleiding en tegelijkertijd kunnen de anderen innerlijk meedoen.

Locatie
De Dagworkshops worden in de praktijkruimte in Zutphen gehouden,

Als je donkere wolken in jezelf ervaart, die je levensvreugde blokkeren, zoek dan niet langer buiten jezelf. Ben je bereid door je eigen wolken heen te gaan, verantwoording te nemen en het licht wat je werkelijk bent, erachter opnieuw te zien?  –  Patricia

Praktisch

Data 2022
woensdag 21 december
Data 2023
woensdag
22 februari; 22 maart; 19 april; 14 juni; 30 augustus; 18 oktober; 15 november; 13 december

Tijd: 10.00 tot 16.30 uur
Locatie: binnenstad Zutphen
Aantal: maximaal 8 deelnemers.
Investering losse Dagworkshop: €135,00 inclusief vegetarische lunch
Investering Jaarprogramma 2022:
vier Weekends € 2070,00 (all-in) + vier Dagworkshops  €408,00  (all-in)
Totaal Jaarprogramma: €2550,00

Zie de annuleringsvoorwaarden, geldig per boeking www.patriciagorter.nl/contact

Begeleiding: Patricia Gorter

Aanmelden: patriciagorter@gmail.com

Programma

Meditatie

Oefeningen in tweetallen

2x Cirkel (transformatieprocessen)

Vegetarische lunch

Stilte wandeling

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van mijn actuele aanbod, Cirkels en Workshops? Vul hier je gegevens in. 

Je hebt je succesvol ingeschreven!