Dagworkshop


Woensdag 8 december
Woensdag 12 januari 2022
Woensdag 16 februari
Woensdag 16 maart
Woensdag 13 april
Woensdag 11 mei
Woensdag 15 juni

Om met het Choose Again Zes Stappenproces kennis te maken of dit verder in je leven integreren, is deze dagworkshop heel geschikt. Er is veel tijd voor het ervaren van je eigen proces en je leert wat meer over het gedachtengoed van Choose Again. Je wordt vooral uitgedaagd om de complete verantwoording te nemen voor de keuzes die je maakt. Stap 2 van de Zes Stappen.

Je reist deze reis niet alleen, daarom is het werken in een groep een mooie manier om nieuwe inzichten op te doen en dit met elkaar te delen. We leren en onderwijzen met elkaar.

Locatie
De workshop wordt gehouden in de praktijkruimte in Zutphen, waar 1,5 meter afstand houden mogelijk is. Er staat tevens een ionisatie luchtreiniger van Progenion.

Ionisatie Luchtreiniger
Ionisatie zorgt ervoor dat negatief elektrisch geladen ionen in de lucht worden gebracht. Deze ionen gaan op zoek naar vuile stoffen zoals bacteriën en virussen en maken deze onschadelijk. Ionosatie voorkomt besmetting via de lucht van overdraagbare virussen.

Als je donkere wolken in jezelf ervaart, die je levensvreugde blokkeren, zoek dan niet langer buiten jezelf. Ben je bereid door je eigen wolken heen te gaan, verantwoording te nemen en het licht erachter opnieuw te zien?  –  Patricia

Praktisch

Wanneer:  woensdagen 8 december;
12 januari 2022; 16 februari; 16 maart;
13 april; 11 mei; 15 juni

Tijd: 10.00 tot 16.30 uur

Kosten: €125  inclusief lunch

Locatie: Zutphen

Aantal: max 6 deelnemers

Aanmelden: patriciagorter@gmail.com
De annuleringsregeling is van toepassing. Zie onder Contact.

Programma

Meditatie

Oefeningen in tweetallen

2x Cirkel met Zes Stappen, feedback

Vegetarische lunch

Stilte wandeling

 

Patricia Gorter