Dagworkshops en Jaarprogramma


Niets is wat het lijkt en alles begint in mij.

Dagworkshop ‘Verantwoording’
Om met het Choose Again Zes Stappenproces kennis te maken of dit meer in je leven integreren, is deze dagworkshop heel geschikt. Er is veel tijd voor het ervaren van je eigen proces en je leert wat meer over het gedachtengoed achter het Zes Stappenproces, een innerlijk transformatieproces wat je in staat stelt zelf-afwijzende overtuigingen te ontkrachten. Hierdoor maak je je eigen weg vrij voor meer liefde, vreugde en vrijheid in je leven. Je wordt tijdens deze dagworkshop vooral uitgedaagd om de complete verantwoording te nemen voor de keuzes van gedachten en gevoelens die je maakt. Stap 2 van de Zes Stappen.

Dagworkshop ‘I am Light’
In deze dagworkshop staat ‘Ik ben Licht’ centraal. Want dat is wat je werkelijk bént. Je bent alleen je eigen licht vaak vergeten omdat er donkere gedachten en overtuigingen als een blokkade (wolk) overheen liggen. Die overtuigingen hebben zich als een sterk terugkerend patroon ontwikkeld, waardoor je het leven meer als die donkere donderwolk voelt dan een stralende zon. Met het innerlijk Zes Stappenproces ontdek je welke overtuigingen jouw licht nog blokkeren, om ze dan met mildheid en compassie te transformeren. Je bent het waard jezelf 100% in je eigen Licht te zien staan en je volledige potentie te laten stralen.
We vieren niet alleen het licht in jou, maar ook het ‘licht van de wereld’. En deze wereld heeft momenteel veel licht nodig. Deze dagworkshop is los te volgen of vier keer als onderdeel van het Jaarprogramma 2022.

In het Jaarprogramma I AM FREE volg je de Dagworkshop ‘I am Light’ vier keer plus de vier Weekends die plaatsvinden in de winter, lente, nazomer en herfst van 2022. Het is een persoonlijk ontwikkelingsjaar, waarbij je je committeert een jaar lang in een ‘op maat’ traject met jezelf op reis te gaan, precies vanaf het punt waar je bent. Zodat je zelf de regie weer in handen kunt hebben om een vrijer en gelukkiger leven te leiden, op alle fronten. En je hoeft dit niet alleen te doen, je wandelt samen met elkaar een eindje op weg. Het Choose Again Zes Stappenproces is als ‘tool’ de rode draad in je innerlijke transformatieproces.

Voor meer specifieke informatie over het Jaarprogramma  2022 kan je het beste even per email contact opnemen en de brochure aanvragen met het volledige programma: patriciagorter@gmail.com.

Werkvorm
Je reist deze dag niet alleen, daarom is het werken in een groep een mooie manier om nieuwe inzichten op te doen en dit met elkaar te delen. We leren en onderwijzen met elkaar in groepsverband in de ‘Cirkel’. Het innerlijke proceswerk doe je in de Cirkel 1-op-1 onder begeleiding en tegelijkertijd werkt de hele groep mee.

Locatie
De workshop wordt gehouden in de praktijkruimte in Zutphen.

Als je donkere wolken in jezelf ervaart, die je levensvreugde blokkeren, zoek dan niet langer buiten jezelf. Ben je bereid door je eigen wolken heen te gaan, verantwoording te nemen en het licht wat je werkelijk bent, erachter opnieuw te zien?  –  Patricia

‘Ik ben het licht van de wereld. Dat is mijn enige functie. Dat is waarom ik hier ben.
Je doel is te ontdekken wie je bent. Nu leer jij hoe je je weer de waarheid kunt herinneren.
Ik wil dit in gedachten houden want ik wil gelukkig zijn.’ – Een Cursus in Wonderen (les 61 en les 62).

 Praktisch

Dagworkshop Verantwoording op:
woensdag 31 augustus
woensdag 12 oktober
woensdag 9 november
woensdag 7 december

Dagworkshop I am Light op:
woensdag 22 juni
woensdag 26 oktober
woensdag 21 december

Tijd: 10.00 tot 16.30 uur
Locatie: binnenstad Zutphen
Aantal: maximaal 6 deelnemers.

Investering losse Dagworkshop: €135,00 inclusief vegetarische lunch
Investering Jaarprogramma 2022:
vier Weekends € 2000,00 (all-in) + vier Dagworkshops  €400,00  (all-in) + algemene kosten € 100,00.
Totaal Jaarprogramma: €2500,00
Zie de annuleringsvoorwaarden, geldig per boeking www.patriciagorter.nl/contact

Begeleiding: Patricia Gorter

Aanmelden: patriciagorter@gmail.com

Programma

Meditatie

Oefeningen in tweetallen

2x Cirkel (transformatieprocessen)

Vegetarische lunch

Stilte wandeling

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van mijn actuele aanbod, Cirkels en Workshops? Vul hier je gegevens in. 

Je hebt je succesvol ingeschreven!