Dagworkshops


Niets is wat het lijkt en alles begint in mij.

Deze Dagworkshop kan je volgen als je wilt kennismaken én als je nog meer transformatiewerk wilt ervaren. De BrON-sessies vormen de basis in de Cirkel, waarin proces-methodieken aan bod komen. Je wordt stap voor stap begeleid.
We zoomen op deze dag dieper in op jouw issues en achterliggende belemmerend patronen, overtuigingen en overlevingsmechanismen. Je leert de methode om zelf thuis mee te oefenen. 

Je bent het waard jezelf 100% in je eigen waarde en licht te zien staan en je volledige potentie te laten stralen, wanneer de oude patronen geen functie én geen grip meer hebben.

Thema’s die bijvoorbeeld aan de orde kunnen komen zijn: verantwoordelijkheid nemen en oordelen loslaten, relatie met jezelf en anderen, waarde en verbinden in vrijheid.

Werkvorm
Je ‘doet’ deze dag niet alleen. Het werken in een groep is een mooie manier om nieuwe of diepere inzichten op te doen en dit met elkaar te delen. We leren en onderwijzen met elkaar in groepsverband. Het proceswerk doe je in de groep maar dan 1-op-1 onder begeleiding en tegelijkertijd kunnen de anderen in de groep innerlijk meedoen.

Locatie
De Dagworkshops worden in de praktijkruimte in Zutphen gehouden, en op aanvraag ook in Tubbergen (Twente).

Als je donkere wolken in jezelf ervaart, die je levensvreugde blokkeren, zoek dan niet langer buiten jezelf. Ben je bereid door je eigen wolken heen te gaan, verantwoording te nemen en het licht wat je werkelijk bent, erachter opnieuw te zien?  –  Patricia

Praktisch

Data 2023
vrijdag 8 september; vrijdag 20 oktober; vrijdag 17 november; vrijdag 15 december

Tijd: 10.00 tot 16.30 uur
Locatie: Zutphen
Aantal: maximaal 8 deelnemers.
Investering Dagworkshop: €140,00 inclusief vegetarische lunch

Zie de annuleringsvoorwaarden, geldig per boeking www.patriciagorter.nl/contact

Begeleiding: Patricia Gorter
Aanmelden: patriciagorter@gmail.com

Programma

Meditatie

Oefeningen in tweetallen

ochtend en middag groepsessie

Vegetarische lunch

Stilte wandeling

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van mijn actuele aanbod, Cirkels en Workshops? Vul hier je gegevens in. 

Je hebt je succesvol ingeschreven!