Innersource coach en Choose Again facilitator.

Ik ben er eindelijk achter dat mijn denken zelf de oorzaak van mijn jarenlange stress is. En IK het ben die steeds opnieuw kan kiezen mijn denken te veranderen en die oude blokkades op te ruimen. Die nieuwe ruimte in mij, waarin ik mij zoveel lichter, vrijer en helderder ben gaan voelen is fantastisch. Mijn leven is echt veranderd én ik ben alert de Zes Stappen dagelijks te blijven doen!.

Binnenwerelden.
Oorspronkelijk ben ik opgeleid als interieurarchitect. Mooie binnenwerelden, interieurs, ontwerpen met praktische en uitgebalanceerde elementen, dat vind ik nog steeds prachtig.

Nu doe ik dat óok op een andere manier. Nadat ik jarenlang vast zat in mijn eigen, behoorlijk belemmerende denkwereldje, ben ik de oorzaak van mijn pijn eens goed gaan onderzoeken. Ik wist dat mijn binnenwereld anders kon voelen, steviger, liefdevoller en gelukkiger. Dit diep transformerende proces leverde niet alleen mijzelf veel op, ik weet nu hoe ik ook anderen kan begeleiden, om die binnenwerelden mooier en schoner te maken.

Behalve door verre reizen, leerde ik ook veel door opleidingen Intuitive Massage, Reiki, Familieopstellingen, NLP, Attitudinal Healing (Els Thissen) en Trans Persoonlijk Coachen. Toen ik ‘toevallig’ begin 2017 met Choose Again en Diederik Wolsak’s Zes Stappenproces in aanraking kwam, de workshops in Frankijk en training in Costa Rica ging volgen, viel alles op zijn plek. Het heeft mij bevrijd van mij oude angsten en ik ervaar nu dagelijks dat het ontwerp van mijn eigen binnenwereld in essentie liefde is. De wereld voelt iedere dag opnieuw als een geweldige klaslokaal om verder te leren en te onderwijzen hoe jij, en ik, weer terugkomen bij onze eigen pure bron.

Ik ben gelieerd aan Choose Again Nederland (CAN). www.chooseagainnederland.com
Ik ben sinds 2021 Associate Certified Coach, lid van de International Coaching Federation. ICF is de enige wereldwijd erkende, onafhankelijke certificeringsinstantie voor coaches.

Interieurarchitect.
Voor interieurontwerp,- advies en verbouwingsopdrachten in binnen- en buitenland, ben ik werkzaam vanuit mijn buro in Zutphen. www.patriciagorterinterieur.nl

TRAINING in El Cielo, Costa Rica, 4 weken juli-aug 2019

WORKSHOPS in Les Labadous Frankrijk, september 2017-2018-2019-2020-2021

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van mijn actuele aanbod, Cirkels en Workshops? Vul hier je gegevens in. 

Je hebt je succesvol ingeschreven!