Testimonials

Weekendworkshop

Als student van Een Cursus in Wonderen was ik op zoek naar een praktische toepassing van vergeving en wilde deze graag beter leren toepassen in mijn dagelijks leven. De weekend workshop bij Patricia is daar een fantastische mogelijkheid voor gebleken! Een magisch weekend waarin verschillende Cirkels zijn gehouden, afgewisseld met yoga, wandelen en ademwerk, onder de liefdevolle en bezielende leiding van de staff.

Ik ben enorm dankbaar voor deze ervaring en kan het iedereen aanraden die verdere stappen wil zetten op het pad naar innerlijke vrede en geluk.
Christine

 
Cirkels 

De online en live Cirkels bij Patricia ervaar ik elke keer weer als inspirerend en waardevol. Patricia weet op haar manier en met behulp van de stappen door te dringen tot de kern, ze geeft je een liefdevol duwtje in de rug. Elke keer weer verrijkend.

Carola

 
LIVE Dagworkshop in Zutphen

Met een nieuwe bril kijk ik terug op vandaag. Dank voor de goede organisatie van de workshop en je rustige en zorgvuldige begeleiding. Daardoor heb ik me open kunnen stellen voor de stappen en m’n neiging om alles te willen begrijpen een beetje los kunnen laten. Ik onthoud de beleving van universeel ‘Licht’ en neem de tijd om “de worteltjes” water te geven.
Meike 

Terugkijkend op een prachtige dag, met prachtige mensen om mij heen en ook nog in een prachtige omgeving. Life is abundance!  Mijn dank voor je presence en your healing power. Je doet geweldig werk!

Maarten
 
Online Workshop

De ochtend begonnen met een heerlijke yogales van Patricia. Zo fijn om ontspannend aan de dag te beginnen. Intenties voor de dag: rustiger, minder hoofdpijn, inzicht in mijn triggers en overtuigingen, beetje meer liefde voor mezelf vinden.
Wat is deze week een cadeau voor mezelf! Ik heb zo veel handvatten gekregen om met mezelf aan de slag te gaan. Ik heb er een familie bijgekregen met alle fijne groepsleden, die zich, evenals ik, kwetsbaar hebben opgesteld en waarvan ik veel heb geleerd. En dankzij een fantastische en complete begeleiding.

Ada

 

Allereerst mijn grote dank. Ik zal deze week nooit vergeten. Heb jullie ervaren als fantastische fijne vrouwen. Ik vond de week goed georganiseerd en heb met veel bewondering gekeken naar jullie professionaliteit, eerlijkheid en kwetsbaarheid. Het was een groot plezier jullie te volgen in de zes stappen processen die soms leken op een ballet voorstelling.

Ingeborg

 

Wat heb ik een rijkdom van jou mogen ontvangen Patricia! Je begeleiding straalde vertrouwen en rust uit. Wát zich ook voordeed. Het leek alsof je het eerst zelf aannam en dan handelde. Liefde, kundig, en met eindeloos geduld. Daarin heb je me veel laten zien, ook hoe ik zelf een proces kan doen. De yoga, de moodboards, de tekeningen, je eigen voorbeelden… Wat denk ik de grootste opbrengst is, is dat ik het allemaal kon ontvangen. Dankjewel!

Marieke

 

Cirkels Online: het werkt!

Het verbaasd mij steeds weer hoe een ogenschijnlijk eenvoudige veranderings methode lastig is om zelf te doen en hoe helpend het is dat je als deelnemer op een vriendelijke, maar doortastende manier met compassie wordt geholpen om de stappen te zetten. De leiding berust in handen van mensen die weten waar ze het over hebben. Ze zijn de belichaming van jeZelf zijn en weten als geen ander wat nodig is om je als deelnemer te helpen stappen te zetten. En het mooie is: Het werkt. Oók online.

Patricia is een geweldige fijne coach. Ze is integer, doortastend. Ze heeft echt feeling voor wat de ander nodig heef en aan kan. Ze is respectvol en overtuigend en een belichaming van wat Liefde is.

Cor
Cirkels Online

Patricia is zeer kundig in het begeleiden van processen en sessies. Zij weet precies de juiste vragen te stellen en door te vragen waar nodig.  Heel bijzonder hoe de online Cirkel werkt, het doet echt niet onder aan een live Cirkel.
Door het proces in deze Cirkels komt ik steeds meer te weten over mijn kernovertuigingen die heel wat emoties losmaken. Het is zo mooi ik me na de vergeving in stap 6, me zoveel lichter voel. Zelf heb ik nu online 8 Cirkels gevolgd, waardoor ik in staat ben om de stappen zelf thuis toe te passen als ik door iets in mijn leven negatief getriggerd word. Zo fijn om zo’n tool in handen te hebben, het voelt alsof ik mezelf opschoon.

Judith
Vanuit Nieuw-Zeeland Online Cirkels volgen

Patricia doet haar werk als coach met grote duidelijkheid, vaardigheid en compassie. Haar aanwezigheid is liefdevol, diep en gegrond. We kunnen haar ongereserveerd aanbevelen als iemand waar je je op je gemak voeld. Ondersteund in het process van loslaten van je onwerkelijke identiteid en het verwelkomen van je autentieke Zelf!

Patricia is very clear, very skilled and completely committed. Her presence is loving, steady and deep. We can highly recommend her as a practitioner. You will feel comfortable, safe and held as you commit to your own healing.

Leo en Martien
Na 2 privé coachings

Na 2 privé coachings: Het is echt een wonder hoe deze sessies iets “gedaan” hebben. Binnen een uur thuis kon ik in vrede mij opgeven voor de familiebijeenkomst. Onvoorstelbaar was dit eerst. Een nieuwe glans gaat door mij heen. Ja het woord valt nu binnen. Gereset! Dat is wat er gebeurd is. En jij bent fantastisch. Een aards woord, jij ” beschikt” over innerlijke ruimte en “opereert” met een heldere en wijze precisie en dat zo liefdevol.

Trudy
Na een Cirkel

Blij en opgelucht voel ik me, vredig en dankbaar. Ik hoef niet meer bang te zijn, heb er zo lang in geloofd. Het voelt goed om naar binnen te gaan en te voelen dat ik liefde ben. Het was erg waardevol en ik voelde veel liefde. Mag ik jou hiervoor danken?

Ine
Na een Weekendworkshop

Hallo Patricia, Ook ik wil je bedanken voor het fijne weekend. Het was voor mij een hele ervaringen, het voelde goed. Er was warmte en liefde. Heel intens. Voor mij een nieuw begin. En ben er erg blij mee, een opening. Dank hiervoor.
Lieve groet.

Irma
Na een Weekworkshops

Het proceswerk heb ik leren kennen door Patricia en veranderde mijn leven. Ik  heb al een aantal therapieën gevolgd en coaches gehad en daar veel inzichten gekregen. Inzichten in waar mijn innerlijk kindpijnen zitten, hoe ze zijn ontstaan en welk gedrag hierdoor is ontstaan in het hier en nu. Maar om er mee te leren omgaan, en ze écht los te kunnen laten, was me tot nu toe nooit gelukt.  Bij alle ‘methodes’ die ik gevolgd heb, werd gezegd: geef het een plek; laat het los; leef in het nu, maar hoe dan?

Doordat ik nu de stappen aan het doen ben bij Patricia, heb ik eindelijk tools in handen dit ook wérkelijk te doen. Eindelijk leer ik hoe ik van pijn /angst bij Liefde kan komen. Maandelijks en soms tweemaandelijks ga ik naar Patricia waar we in de Cirkel onze triggers (vrijblijvend) inbrengen. Ik voel zelf of en wat ik in wil brengen en ga daar met Patricia of met éen van de andere groepsleden mee aan de slag. Het mooie van het werken in een groep is dat ik triggers/pijnen/angsten van anderen herken en tegelijk met die ander, in stilte, mee doe met haar/zijn proces.  Na een aantal avonden heb ik het aangedurfd een week te doen in Tubbergen. Dit was zo bijzonder…. Patricia weet een dusdanig veilig en warme sfeer te creëren dat ik in no time me thuis en op mijn gemak voelde. Daardoor durfde ik, en met mij 5 anderen, me te openen en mijn kwetsbaarheid te laten zien. Ook hier durfde ik zelf al vrij snel mijn triggers te benoemen en ermee aan het werk te gaan. Wat een bevrijdend gevoel is dat, telkens als ik voel van diepe oude pijn en verdriet in “no time” bij vergeving en Zelfliefde te komen. We hebben ontzettend veel gedaan en tegelijk was het een heerlijk relaxed weekend. Ontspanning, verbinding, bewustwording, bevrijding…En last but not least de heerlijk maaltijden én dat allemaal op een prachtige locatie !

Ik ben zo blij dat ik met deze methodiek geen diepe dalen of depri buien meer hoef te voelen. Maar nu een relatief eenvoudige methode heb gevonden die ik telkens, ook thuis, met iedere trigger, irritatie, boosheid, verdrietige of angstige situatie kan toepassen. En het werkt!!! Ik voel me lichter en het levenspad wordt steeds beter begaanbaar. Aanrader voor iedereen die zichzelf wil bevrijden en een gelukkiger en vrijer leven voor zichzelf wil creëren.

Rene

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van mijn actuele aanbod, Cirkels en Workshops? Vul hier je gegevens in. 

Je hebt je succesvol ingeschreven!