Leergang Zes Stappen proces

start 4 November 2022

‘Wie ik denk dat ik ben is een door mijn eigen denken gemaakte constructie. Ik heb de keuze mijn denken ieder moment te veranderen’.  Diederik Wolsak           

E

Je wilt je persoonlijk en professioneel ontwikkelen met het Zes Stappenproces.

E

Je hebt ervaring in coaching, therapeutisch werk, het persoonlijk begeleiden van mensen individueel en in groepen.

E

Je intentie is om het Zes Stappenproces te integreren in je (coachings, begeleidings) werk met mensen.

We hoeven helemaal niets nieuws te leren, we hoeven alleen maar onze verkeerde ideeën en nutteloze ballast op te geven. En dat is een kwestie van trainen. Ramana Maharshi

Hoe kan je aan de Leergang Zes Stappenproces deelnemen?

Als je het Zes Stappenproces persoonlijk kent en als je dit al enige tijd hebt ervaren in meerdere (minimaal 10) Choose Again Cirkels en je vervolgens minimaal éen Weekworkshop hebt gevolgd, ben je van harte uitgenodigd met ons contact op te nemen. 
Voorafgaand aan deelname is er een persoonlijk (gratis) intakegesprek en een (verplichte) introductiedag, waarin je meer informatie krijgt over deze Leergang, de inhoud, de methodiek, certificering en doorgroei mogelijkheden tot Choose Again Nederland Cirkel Facilitator.
Op de introductiedag is er tevens gelegenheid aan eigen issues te werken. Je vertelt je motivatie en je leerdoelen, wij vertellen over doelen, competenties en welke mate van bekwaamheid je kunt bereiken in de Leergang. In een afsluitend gesprek bespreken we je wel of niet toelating.

Wat leer je in de Leergang Zes Stappenproces ?

Tijdens deze halfjarige de opleiding, werk je aan je eigen ontwikkeling als facilitator van het Zes Stappenproces, waarbij je Zes Stappen coachvaardigheden en -competenties leert integreren en toepassen. Je groeit in je leiderschap, vertrouwen en verantwoordelijkheid nemen.
Begrippen zoals Stap 2, nooit in het verhaal geloven, waar is dit voor, werkelijke inleving, oordeelloosheid ga je op een dieper niveau begrijpen, invoelen en toepassen. Je leert niet alleen je eigen ego-dynamiek kennen en herkennen, zeker hoe dit ook bij de ander werkt.
Het Zes Stappenproces is de rode draad in de opleiding, je ontdekt de achtergrond, visie en bedoeling, zodat je dit compleet kunt integreren en toepassen als facilitator.
Je leert zelf Zes Stappenprocessen te begeleiden met je medestudenten (in verschillende werkvormen en ondersteunende oefeningen) en halverwege de Leergang ga je eigen oefen-Cirkels organiseren en faciliteren. De opleiding wordt afgesloten met een twee-daagse waarin de assessments plaatsvinden en we feestelijk met elkaar afsluiten.
E

Introductiedagen in 2022
Vrijdag 21 oktober (opgave is al mogelijk)

E

Leergang start in 2022
DAG 1: vrijdag 4 november (ook avonddeel)
DAG 2: vrijdag 9 decemer
DAG 3: vrijdag 13 januari 2023
DAG 4: vrijdag 10 februari
DAG 5: vrijdag 10 maart
DAG 6: vrijdag 31 maart
DAG 7 & 8: vrijdag 28 en zaterdag 29 april
(inclusief 1 overnachting)

 

Praktisch

Begeleiding: Patricia Gorter, Jurriaan Rogaar, Saskia Teppema, Peter Winteraeken.
Maximaal 12 deelnemers.
Duur Leergang: 8 dagen inclusief een afsluiting 28 en 29 mei 2023
Kosten: 1895,00 (inclusief btw) Gespreid betalen en overleg mogelijk. De annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing per boeking. Zie Contact.
Meer informatie en voor aanvraag van een (gratis) intake gesprek  : patriciagorter@gmail.com of bel 0625058605

 

.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van mijn actuele aanbod, Cirkels en Workshops? Vul hier je gegevens in. 

Je hebt je succesvol ingeschreven!