Choose Again Zes Stappenproces

Tijdens onze kinderjaren leren we van alles over onszelf en de wereld. Deze ervaringen en gedachten zetten we om in een set positieve en een set negatieve overtuigingen over onszelf, het ‘verhaal’ wat bepaald hoe we naar de wereld kijken. Ook al zijn we allang geen kind meer, de kijk vanuit het ‘belemmerende verhaal’ op onszelf en ons leven brengt ons keer op keer in conflicten en moeilijkheden.

Als we geraakt worden door triggers –  kleine of grote moeilijkheden met personen of in situaties, waar we sterk emotioneel op reageren – komt dat omdat we die gebeurtenis interpreteren vanuit ons ‘oude verhaal’.

E

Ben je bereid de boodschap van  kleine én grote triggers te onderzoeken?

E

Wil je jezelf bevrijden van het geloven in je oude verhaal en patronen doorbreken?

E

Verlang je naar meer rust, stevigheid en balans in je leven?

In het Zes Stappenproces, ontwikkeld door Diederik Wolsak en oprichter van Choose Again, word je begeleid dit innerlijke transformatie proces diep te ervaren en toe te passen. Zodat je ‘oude onzin verhaal’ steeds minder op de voorgrond treedt en je zelf kunt bepalen welk verhaal de waarheid is.

Mensen lijden emtioneel niet door andere mensen of dingen die hen overkomen, maar door hun eigen gedachten daarover. Het zijn irrationele gedachten die emoties als irritatie, angst, teleurstelling en jaloezie veroorzaken. Ze hebben bovendien geen enkel positieve invloed, ze betekenen alleen lijden. ~ Spinoza

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van mijn actuele aanbod, Cirkels en Workshops? Vul hier je gegevens in. 

Je hebt je succesvol ingeschreven!