Weekretraite

Verbeter je relaties

Een weektretraite op een stille en landelijke plek in Twente, geef je jezelf cadeau om de relatie met jezelf en anderen te verbeteren.
Veel problemen die we in ons leven ervaren hebben te maken met onze relaties. De basis daarvan is de relatie met mijzelf en hoe dit doorwerkt in relatie tot de ander, mijn omgeving, de wereld. In deze week nemen we AL je relaties onder de loep, privé en in je werk.

E

Wat kan mij helpen mijn relatie met mijzelf (onzekereid, angsten, depressie, verslaving o.a.) te veranderen, zodat ik me weer blij, krachtig en gelukkig voel met mijzelf?

E

Hoe verander ik de moeilijke relatie met mijn kind, waar ik verstrikt in zit, zodat we weer open en liefdevol in verbinding staan?

E

Hoe kan IK leren de ingewikkelde, verstrikte relatie met mijn partner te veranderen, zodat IK me weer gelukkig en vrij voel om onvoorwaardelijk liefde en vreugde te voelen? Met mijzelf en met mijn partner.

E

Wat en hoe kan ik leren om de relatie met mijn vader/moeder in een ander daglicht te zien, om schuld, woede, te veel verantwoordelijkheid en angst los te laten. Zodat ik mij vrij voel te verbinden zoals dat voor mij goed voelt?

 

Moeilijkheden triggeren al je irritaties en brengen oude patronen naar boven. Dan kan je nu kiezen, in je patronen blijven vastzitten of de moeilijke situatie  gebruiken om jezelf te transformeren. ~ Pema Chodron

In deze retraite leer je:

 • naar binnen te gaan en projecties die je mogelijk hebt los te laten
 • je oude verhalen en belemmerende overtuigingen mild te ontmantelen en vrij te geven
 • dat je met behulp van het BRON-werk en het stappenplan, de verbinding met jezelf én daardoor met anderen kunt herstellen
 • ieder moment kunt besluiten voor een gelukkig en vreugdevol leven.

Resultaat
Het resultaat is dat door het veranderen van je overtuigingen, je leven verandert. Je gaat ervaren dat je je eigen potentieel en levenskracht altijd in je bereikbaar is.
Je relaties veranderen. Je gaat je vrijer, gelukkiger en levenskrachtiger voeleen. Je relaties worden harmonieuzer en in de verbinding in de relatie kan je bij jezelf blijven.

Werkvorm
In de BRON-sessies werk je 1-op-1 onder begeleiding met dit liefdevolle  transformatieproces, en tegelijkertijd ‘werk’ je met elkaar samen. Middels een Verdiepende Ademtechniek ervaar je hoe diepere lagen in je onderbewuste open kunnen gaan en er heling kan plaatsvinden. En natuurlijk is er tijd voor meditatie, yoga, wandelen, stilte en ontspanning. Er word uitgebreid en heerlijk vegetarisch gekookt.

Accomodatie

In de prachtige en huiselijke verbouwde boerderij leef je zes dagen in een kleine gemeenschap van gelijkgestemden. Het ruime, sfeervolle en comfortabele huis biedt ruimte aan 12 personen. Er zijn 6 slaapkamers. Wil je graag alleen slapen, laat dit tijdig weten, we zullen ons best doen dit te honoreren. De plek is omgeven door bossen, essen en houtwallen, met een keur aan wandelpaden.

Praktisch LIVE weekworkshop

Wanneer
Nieuwe data volgen in 2024

Locatie: Twente
Maximaal 10 personen.

Begeleiding: Patricia Gorter en staff.

Kosten 6-daagse: €1.475,00 all-in

Kennismakingsgesprek: na aanmelding nemen we telefonisch contact met je op voor een korte kennismaking.

De annuleringsregeling is van toepassing per boeking. Zie onder Contact.

Programma onderdelen:
 • Cirkels
 • Yoga & Meditaties
 • Oefeningen en Inquiery
 • Ademwerk
 • Lichaamswerk
 • Stilte
 • Natuur beleven
 • Een dagboek bijhouden (schrijven, tekenen, filmen)
 • Dankbaarheid

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van mijn actuele aanbod, Cirkels en Workshops? Vul hier je gegevens in. 

Je hebt je succesvol ingeschreven!