Weekendworkshops

Vier keer per jaar is er een Weekendworkshop, in landelijk en bosrijk Twente.

Kon ik je maar laten zien, in je eenzaamheid, in je duisternis, 
hoe verbijsterend het Licht van jouw eigen wezen is. – Hafiz

 

E

Heb je lang genoeg in ‘de ellende’ vast gezeten en besluit je dat het nu echt tijd wordt een stap naar een gelukkiger en vrijer leven te maken? Je weet diep van binnen dat het anders kan.

E

Je bent verliefd geworden en het wordt (opnieuw) een drama. Of je leeft al jaren in een ongezonde relatie en je vraagt je af ‘hoe kan het beter?’ Zou je voor eens en altijd willen weten wat de werkelijk oorzaak van jouw (terugkerende) relatie-drama is en hoe je leert om vanuit vrijheid te kunnen verbinden?

E

Je leven loopt aardig op rolletjes, en toch zit je vast.  Wil je dat werkelijk opruimen en je weer vrij kunnen voelen?

E

Zit je hoofd vol terugkerende (zelf)afbrekende gedachten die je gevangen houden en heb je grote behoefte aan meer vrijheid in je hoofd?

In deze Weekends ga je een innerlijk transformatie proces met jezelf aan, omdat je terugkerende belemmerende gevoelens, overtuigingen en patronen wilt veranderen. Je bent bereid deze verandering van binnenuit te laten plaatsvinden en niet meer de verantwoordelijkheid hiervoor in de buitenwereld te leggen. Het doel van dit proces is jezelf te bevrijden van dat wat je gelooft dat je nog ‘gevangen’ houdt. En je hoeft dit niet alleen te doen, je wandelt samen met elkaar een eindje op weg. 

Het BrON-werk is de basis waarin de verschillende methodieken als stappenplan samen komen.

En het resultaat kan zijn dat je je weer verbonden voelt met je werkelijke potenties en van daaruit kunt leven. Je voelt meer rust en ontspanning, de zingeving van het leven en in je relaties kunt ervaren en uitdragen ben je tevreden en gelukkig.

Werkvorm
Het werken in een groep is een mooie manier om nieuwe inzichten op te doen en dit met elkaar te delen. Het innerlijke proceswerk doe je in de Cirkel 1-op-1 onder begeleiding, en tegelijkertijd ‘werk’ je met de hele groep samen. We doen tussendoor aanvullende oefeningen, yoga en lichaamswerk.
Deze dagen zijn er ook voor om even helemaal uit je dagelijks leven te zijn, mooie wandelingen te maken, stilte te ervaren, meditatie en muziek. In de diverse Cirkels is voor iedereen gelegenheid om meerdere keren je issues in te brengen en een verandering te ervaren. Daarbij wordt er ook een middag de diepe werking van  Verdiepend Ademwerk aangeboden.

 

 

Accomodatie Weekends
Prachtig privé gelegen tussen bos en landerijen bevinden zich twee landelijke groepsaccomodaties. 

In het grote huis zijn de groepsruimten en slaapvertrekken ingericht voor 12 personen. In het kleinere huis zijn de ruimtes ingericht voor 6 personen. Wil je graag alleen slapen laat dit tijdig weten, we doen ons best dit te honoreren.

Praktisch LIVE Weekends

Wanneer in 2023
Vrijdag 10 tm zondag 12 november, max 6 personen
Vrijdag 8 t/m zondag 9 december, max 10 personen

Tijden: aankomstdag 15.00 – vertrekdag 16.00
Maximaal: 6 – 10 deelnemers

Locatie: Twente

Begeleiding:  Patricia Gorter en staff

Investering: €580 (inclusief accomodatie, vegetarische/biologische maaltijden, linnegoed en studiemateriaal).
Zie de annuleringsvoorwaarden per boeking

Programma onderdelen:
  • Cirkels (proceswerk)
  • Yoga & Meditaties
  • Oefeningen en Inquiery
  • Ademwerk
  • Stilte
  • Natuur beleven
  • Een dagboek bijhouden (schrijven, tekenen, filmen)
  • Dankbaarheid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van mijn actuele aanbod, Cirkels en Workshops? Vul hier je gegevens in. 

Je hebt je succesvol ingeschreven!