Weekendworkshops en Jaarprogramma

Jaarlijks bieden we vier Choose Again Weekendworkshops aan, midden in Twente op het landgoed Baasdam. Je kunt deze los volgen of vier keer als onderdeel van het Jaarprogramma Choose Again.

ER IS NOG PLEK IN HET WEEKEND VAN 17 T/M 19 FEBRUARI.

Kon ik je maar laten zien, in je eenzaamheid, in je duisternis, 
hoe verbijsterend het Licht van jouw eigen wezen is. – Hafiz

 

E

Heb je lang genoeg in ‘de ellende’ vast gezeten en besluit je dat het nu echt tijd wordt een stap naar een gelukkiger en vrijer leven te maken? Je weet diep van binnen dat het anders kan.

E

Je bent verliefd geworden en het wordt (opnieuw) een drama. Of je leeft al jaren in een ongezonde relatie en je vraagt je af ‘is dit het nou?’ Zou je voor eens en altijd willen weten wat de werkelijk oorzaak van jouw (terugkerende) relatie-drama is en hoe je leert om vanuit vrijheid te kunnen verbinden?

E

Je leven loopt aardig op rolletjes, en toch zit je vast.  Wil je dat werkelijk opruimen en je weer vrij kunnen voelen?

E

Zit je hoofd vol terugkerende (zelf)afbrekende gedachten die je gevangen houden en heb je grote behoefte aan meer vrijheid in je hoofd?

In deze Weekends ga je een innerlijk transformatie proces met jezelf aan, omdat je terugkerende belemmerende gevoelens, overtuigingen en patronen wilt veranderen. Je bent bereid deze verandering van binnenuit te laten plaatsvinden en niet meer de verantwoordelijkheid hiervoor in de buitenwereld te leggen. Het doel van dit proces is jezelf te bevrijden van dat wat je gelooft dat je nog ‘gevangen’ houdt. Met de ervaring van het Choose Again Zes Stappenproces herinner je weer wie je werkelijk bent, wat een ongekende vrijheid kan teweegbrengen. Weet dat jijZelf deze keus kunt maken, keer op keer!

Het Jaarprogramma Choose Again bestaat uit deze vier weekends samen, plus vier keer een Dagworkshop, die tussen de weekends in te volgen is (eigen data keuze). Het is een persoonlijk ontwikkelingsjaar waarbij je je committeert een jaar lang in een ‘op maat’ traject met jezelf op reis te gaan, precies vanaf het punt waar je bent. En je hoeft dit niet alleen te doen, je wandelt samen met elkaar een eindje op weg. Het Choose Again Zes Stappenproces is als ‘tool’ de rode draad in je innerlijke transformatieproces.

Voor meer specifieke informatie over het Jaarprogramma 2023 kan je het beste even per email contact opnemen en de brochure aanvragen met het volledige programma: patriciagorter@gmail.com.

Werkvorm
Het werken in een groep is een mooie manier om nieuwe inzichten op te doen en dit met elkaar te delen. Het innerlijke proceswerk doe je in de Cirkel 1-op-1 onder begeleiding, en tegelijkertijd ‘werk’ je met de hele groep samen. Het weekend is er ook voor om even helemaal uit je dagelijks leven te zijn, mooie wandelingen te maken, stilte te ervaren, meditatie, yoga en muziek. In de diverse Cirkels is voor iedereen gelegenheid om meerdere keren een transformatieproces te ervaren. Daarbij ervaar je ook een middag de diepe werking van helende innerlijk processen wat je met Verdiepend Ademwerk kunt bereiken.

 

 

Accomodatie Weekends
Op het kleinschalig familielandgoed ‘Baasdam’ in Twente, vind je de landelijke  accommodatie “de Nieuwe Hoeve”, prachtig privé gelegen tussen bos en landerijen. Op loopafstand bevind zich de grote Vijver. Er is slaapgelegenheid voor 12 personen en de groepsruimten zijn ruim, goed te ventileren. Wil je graag alleen slapen laat dit tijdig weten, we doen ons best dit te honoreren.

Meer info: www.baasdam.nl

Praktisch LIVE Weekends en Jaarprogramma

Wanneer in 2023

Vrijdag 17 t/m zondag 19 februari
Vrijdag 12 t/m zondag 14 mei
Vrijdag 29 sept t/m zondag 1 okt
Vrijdag 8 t/m zondag 9 december

Tijd: aankomst vrijdag 15.00 – vertrek zondag 16.00
Maximaal: 10 deelnemers

Locatie: Landgoed Baasdam, Tubbergen

Begeleiding:  Patricia Gorter en staff

Investering per weekend: €580 (inclusief accomodatie, vegetarische/biologische maaltijden en studiemateriaal).
Investering Jaarprogramma:
vier Weekends € 2080,00 (i.p.v. 2320,00)
+ vier Dagworkshops €500,00 (i.p.v. 560,00)
Totaal Jaarprogramma: €2580,00 (incl btw)
Zie de annuleringsvoorwaarden per boeking

Programma onderdelen:
  • Het Zes Stappenproces in ‘Cirkels’
  • Yoga & Meditaties
  • Oefeningen en Inquiery
  • Ademwerk
  • Stilte
  • Natuur beleven
  • Een dagboek bijhouden (schrijven, tekenen, filmen)
  • Dankbaarheid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van mijn actuele aanbod, Cirkels en Workshops? Vul hier je gegevens in. 

Je hebt je succesvol ingeschreven!