Weekendworkshop

Vrijdag 12 t/m zondag 14 februari
Vrijdag 5 t/m zondag 7 maart
Vrijdag 9 t/m zondag 11 april

E

Oude patronen, valkuilen, verslavingen blijven mij in ‘de greep’ houden. Ik wil dit graag anders, maar hoe?

E

Ik ben meestal meer gefocused op de wereld en andere mensen buiten mij, hoe kan ik meer in verbinding met mijzelf komen?

E

Ik heb veel conflicten met mensen om mij heen, in mijn relaties. Ik wil in mijn relaties meer rust ervaren.

E

Ik heb een burn-out, lichamelijk klachten. Wat kan me helpen me weer vitaal en vol levensvreugde te voelen?

Zes Stappen naar Vrijheid

Als je met een aantal levensvragen zit, dan ben je hier op de juiste plek beland. Met het Zes Stappenproces ervaar je een heldere, simpele en doeltreffende aanpak om jezelf op een andere manier te gaan ervaren. Om liefde, vreugde en meer rust in jezelf te vinden, gaan we onderzoeken welke ‘ik’ in jou je leven regisseert. Een veel gestelde vraag is bijvoorbeeld: ‘ welke ik is dat, die dit zegt of denkt?’.

Een weekendworkshop geeft je de gelegenheid stap voor stap dieper in het Zes Stappenproces te duiken om op een milde en compassievolle manier oude overtuigingen los te laten. Je transformeert wat je ten diepste ooit (als vergissing) bent gaan geloven over jezelf en je ontdekt opnieuw wat je ware identiteit is. Dan kan je meer in vrijheid met jezelf en anderen verbinden.

Tevens is een weekend een manier om even helemaal uit je dagelijks leven te stappen, waarin er ruimte is om te ontspannen, te wandendel, stil te zijn en te reflecteren. Er is veel aandacht voor persoonlijke begeleiding.

Locatie Landgoed Baasdam

Op dit kleinschalige familielandgoed  in Twente, vind je de landelijke  accommodatie “de Nieuwe Hoeve”, prachtig privé gelegen tussen bos en landerijen. Het huis is groot genoeg om de corona-maatregelen in acht te nemen. In de groepsruimtes staan ionisatie-luchtreinigers van Progenion.  www.baasdam.nl 

Ionisatie Luchtreiniger
Ionisatie zorgt ervoor dat negatief elektrisch geladen ionen in de lucht worden gebracht. Deze ionen gaan op zoek naar vuile stoffen zoals bacteriën en virussen en maken deze onschadelijk. Ionosatie voorkomt besmetting via de lucht van overdraagbare virussen

De gedachte dat pijn je afsnijdt van de liefde, is een gedachte die jij de situatie hebt opgelegd. In werkelijkheid snijdt niets je af van de liefde, behalve je eigen overtuigingen. – Paul Ferrini

Praktisch

Wanneer: vrijdag 12 t/m zondag 14 februari; vrijdag 5 tm zondag 7 maart; vrijdag 9 t/m zondag 11 april

Tijd:  16.30 vr  tot 17.00 zon

Kosten: € 425,00 incl. alle maaltijden, 2 overnachtingen en studiemateriaal.

Locatie: Tubbergen

Aantal: 8 tot 10 deelnemers

Accomodatie: op basis van gedeelde twee- persoonsslaapkamer (met voldoende ruimte tussen de bedden en goede ventilatie) en één-persoonsslaapkamers.

Begeleiding: Patricia Gorter, Nieke Coenen en stagaire.

De annuleringsregeling is van toepassing.

Programma

Meditatie, lichte yoga 

Ademhalingsoefeningen

Oefenen in tweetallen

5x Cirkels met Zes Stappen, feedback

Vegetarische maaltijden

Stiltewandelingen

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van mijn actuele aanbod, Cirkels en Workshops? Vul hier je gegevens in. 

Je hebt je succesvol ingeschreven!