Weekendworkshop

Vrijdag 30 oktober t/m zondag 1 november 2020

Thema: Identiteit

‘We hebben de keus uit twee identiteiten: het buitenste masker wat onze waarheid lijkt te zijn, en onze verborgen, innerlijke identiteit, wat ons eigenlijk niets lijkt te zeggen, maar die zichzelf eeuwig aan de waarheid geeft in wie hij bestaat’ ~ Thomas Merton

E

Wie denk ik dat ik ben?

E

Hoe vind ik mijn ware identiteit, mijn ware zelf?

E

Wat houd ik tegen om werkelijk thuis te komen bij mijzelf?

Om onze ware identiteit te ontdekken, gaan we eerst ervaren hoe onze zelfgemaakte identiteit er uitziet. Welke waarde we hieraan geven, we nog steeds verdedigen en blijven geloven. Hoe we zelfs verslaafd zijn geworden aan de gevoelens die voortkomen uit deze zelfgekozen identiteit.

Met het Zes Stappenproces en verschillende oefeningen, kunnen we onze oude maskers liefdevol en mild gaan loslaten. Om vervolgens te voelen dat de enige identiteit die er altijd is en nooit is veranderd, ons Ware Zelf is.

Vrijdag 20 t/m zondag 22 november 2020

Thema: Verbinden en vrij-zijn.

De essentie van het bestaan is liefde in verbinding én vrijheid. Dit zijn thema’s waar we allemaal mee te maken hebben in ons leven. Wat als we de weg daarin een beetje zijn kwijtgeraakt en we niet zo goed (meer) weten hoe liefde echt voelt?

E

Hoe komt het dat ik me zo leeg voel?

E

Waardoor ben ik het contact met mij partner/ ouder/ kind kwijtgeraakt?

E

Wat houd mij tegen innerlijk vrede in mezelf te voelen?

We hebben allemaal het verlangen in liefde en vrijheid te leven met alles en iedereen wat het leven te bieden heeft, in plaats vanuit beperkingen. Om die liefde vrij te maken gaan we onderzoeken wat de blokkades tegen liefde zijn.

Met het Zes Stappenproces en andere oefeningen wordt duidelijk welke beperkende overtuigingen nog aan de touwtjes trekken. Zodra die touwtjes losgegooid worden, komt er weer ruimte voor de enige werkelijke verbinding met jezelf: vanuit Liefde.

De gedachte dat pijn je afsnijdt van de liefde, is een gedachte die jij de situatie hebt opgelegd. In werkelijkheid snijdt niets je af van de liefde, behalve je eigen overtuigingen. – Paul Ferrini

Algemeen

In het weekend kan je even helemaal uit je dagelijkse leven stappen, de focus verleggen naar innerlijk opschonen en ruimte maken. Er is veel aandacht voor persoonlijke begeleiding.

Op het kleinschalig familielandgoed ‘Baasdam’ vind je veel rust, ruimte en landelijke schoonheid. De accommodatie ligt geheel privé tussen bos en landerijen.

Praktisch

Wanneer : vrijdag t/m zondag

Tijd :  17.00 vr  tot 17.00 zon

Kosten : € 395,00

Locatie : : www.baasdam.nl  Tubbergen

Aantal : max 12 deelnemers

Programma

Meditatie, lichte yoga en ademhalingsoefeningen

Oefeningen in tweetallen

5x Cirkel met Zes Stappen, feedback

Vegetarische maaltijden

Stiltewandelingen

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van mijn actuele aanbod, Cirkels en Workshops? Vul hier je gegevens in. 

Je hebt je succesvol ingeschreven!